Magazijn medewerker

Elke dag weer anders

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent onderdeel van het hele logistieke proces, van ontvangst goederen, digitale verwerking van deze goederen, gereed zetten van bestellingen, tot aan transport gereed maken van de bestellingen.

Je bent flexibel, sociaal, houdt van zelfstandig werken en ziet het fysieke werk als een leuke work-out tijdens werktijd. Daarnaast ben je in overleg bereid om avonduren en weekenden te werken.

Samen zorgen voor resultaat

De focus ligt op werk in het magazijn en het klaarzetten van orders. Jij verzamelt de goederen en maakt alles transport gereed, zodat jouw collega’s op de vrachtwagens zo snel mogelijk voor volle koelkasten en voorraadkasten aan boord van onze klanten kunnen zorgen!

Bij je werkzaamheden krijg je volop assistentie van heftrucks, elektronische pompwagens en andere middelen.

Join the team!

Naast een fijn salaris bieden wij jou een baan op basis van 40 uur  in een leuke werkomgeving met een open & informele sfeer. Uiteraard ook de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen in een internationale organisatie actief in de maritieme sector.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via deze vacature pagina of stuur jou CV & motivatie naar hr@tbsgroup.nl of bel 0117-384500 t.a.v. afdeling HR.

 

Over TBS Group

TBS Group is een product- en dienstverlenend bedrijf in de scheepvaart. Wereldwijd actief in meer dan 85 landen, met de focus op het leveren en managen van voedingswaren, technische- en alle overige benodigdheden aan boord van zeevarende schepen.

Apply to this job