Logistiek Administratief Medewerker

Elke dag weer anders

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent onderdeel van het hele logistieke proces, van de ontvangst van de goederen tot aan transport gereed maken van de bestellingen. De functie zal voor 50% administratief zijn en voor 50% fysiek klaarzetten.

Als logistiek/administratief medewerker ben je flexibel, sociaal, leergierig, accuraat, kun je zelfstandig werken en zie je het fysieke deel van het werk als een leuke work-out tijdens werktijd. Daarnaast ben je in overleg bereid om avonduren en weekenden te werken.

Jouw specifieke werkzaamheden:

Een groot deel van jouw taken gebeuren digitaal, dus via een barcode scanner of via ons ordersysteem. Handigheid met computers is een vereiste, samen met typ ervaring en basiskennis van Excel.

Je taken zijn als volgt:

  • Ontvangen van zendingen en deze te registreren/inboeken in ons systeem;
  • Op locatie te plaatsen van deze goederen in combinatie met barcode verwerking;
  • Het gereed zetten van deze goederen per lopende order, in combinatie met scannen van de eerder gegeven barcode;
  • Het uitboeken van de gereed gezette orders en aanmaken van verzendingspapieren;

Join the team!

Naast een fijn salaris bieden wij jou een baan op basis van 40 uur,  in een leuke werkomgeving met een open & informele sfeer. Uiteraard ook de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen in een internationale organisatie actief in de maritieme sector.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via deze vacature pagina of stuur jou CV & motivatie naar hr@tbsgroup.nl of bel 0117-384500 t.a.v. afdeling HR.

 

Over TBS Group

TBS Group is een product- en dienstverlenend bedrijf in de scheepvaart. Wereldwijd actief in meer dan 85 landen, met de focus op het leveren en managen van voedingswaren, technische- en alle overige benodigdheden aan boord van zeevarende schepen.

Apply to this job

  • Max. file size: 64 MB.