Logistiek Medewerker

Elke dag weer anders

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent onderdeel van het hele logistieke proces, waarbij jij zorg draagt voor het picken van de goederen, gereed maken van de bestelling en assisteren bij laden & lossen van zowel onze eigen wagens als partijen welke hier komen lossen.

Als logistiek medewerker ben je flexibel, sociaal, leergierig, nauwkeurig, kun je zelfstandig werken en zie je het fysieke deel van het werk als een leuke work-out tijdens je dag. Daarnaast ben je in overleg bereid om avonduren en weekenden te werken.

Jouw specifieke werkzaamheden:

Jij bent de schakel welke zorg draagt voor het correct picken en verzend gereed maken van onze bestellingen. Jij verzamelt de orders en producten, waarna jouw zorgvuldig verzamelde en verpakte goederen via onze vrachtwagens aan boord van zeeschepen gaan door heel Europa.

  • Picken van orders
  • Oplettend en nauwkeurig controleren op juiste producten en hoeveelheden
  • Transport gereed maken van orders
  • Assisteren met laden/lossen

Om dit allemaal mogelijk te maken heb jij de beschikking over elektronische pompwagens, heftrucks en uiteraard een groep fijne collega’s.

Join the team!

Naast een fijn salaris bieden wij jou een baan op basis van 40 uur,  in een leuke werkomgeving met een open & informele sfeer. Uiteraard ook de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen in een internationale organisatie actief in de maritieme sector.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via deze vacature pagina of stuur jou CV & motivatie naar hr@tbsgroup.nl of bel 0117-384500 t.a.v. afdeling HR.

 

Over TBS Group

TBS Group is een product- en dienstverlenend bedrijf in de scheepvaart. Wereldwijd actief in meer dan 85 landen, met de focus op het leveren en managen van voedingswaren, technische- en alle overige benodigdheden aan boord van zeevarende schepen.

Apply to this job